All for Joomla All for Webmasters
Tapta | Degustare de vinuri Crama Basilescu
1084
post-template-default,single,single-post,postid-1084,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Degustare de vinuri Crama Basilescu

Degustare de vinuri Crama Basilescu

Joi, 19 octombrie 2017, ora 18:00 invitam doritorii si pasionatii la o degustare de vin a Cramei Basilescu.

Participarea este gratuita si va avea loc in magazinul The Store din Oradea, pe strada General Traian Mosoiu, nr.3.

Degustare viitoare: The Store Timisoara, 9 noiembrie 2017.

Produse participante:

Ingeri din micul Paris Chardonnay

Un vin vioi, a carei aciditate sprintara pastreaza din prospetimea aromatica a strugurelui, dar care s-a rotunjit bine în timpul maturarii.
Celor curiosi si rabdatori le va impartasi din aromele florale care parca se ascund sub cortina catifelata a baricului.

Asociere culinara
Aperitiv,  Branzeturi,  Carne alba, Fructe de mare,  Meniuri chinezesti, Pasare, Peste

Ingeri din micul Paris Roze

Obtinut din struguri de Fetească Neagra, vinificat dupa tehnologia vinurilor albe, combina in mod armonios taninurile specifice vinurilor rosii cu fructozitatea si prospetimea vinurilor albe.
– vin echilibrat, sec, cu o aciditate placuta si racoritoare.
– aroma este compusa din note elegante de vanilie, scortisoara si piper negru, datorata faptului ca o parte din el a fost maturat in baric.

Asociere culinara
Branzeturi proaspete si cu mucegai alb, carne alba, fructe de mare, peste

Ingeri din micul Paris Feteasca Neagra

Vinul de referinţă al Cramei Basilescu.
– vin  rosu-rubiniu intens cu reflexe purpuriu-violacee.
– aroma intensa si persistenta  ne aminteste de gustul prunelor uscate din copilarie, completata cu nuante de piper si condiment extrase din lemnul baricului de stejar.
– gust este expresiv si corpolent.
– post gustul este lung, usor amarui cu prime note de smochine.
– un vin cu personalitate.

Asociere culinara
Branzeturi cu mucegai,  Carne roşie,  Vanat

Eclipse Busuioaca de Bohotin

Daca albinele ar produce miere doar din polenul trandafirilor, gustul acesteia ar fi precum cel de Busuioaca de Bohotin autentica.
– culoarea vinului este roz-foaie de ceapa cu nuante violet, caracteristic strugurilor din care se obtine.
– dulceata vinului este echilibrata elegant de aciditatea ridicata, care îl face în acelasi timp revigorant si prietenos.
– acesta este gustul adevarat al Busuioacei de Bohotin.

Asociere culinara
Branzeturi cu mucegai, Deserturi, Fructe

Te rog asteapta...

Inscriete la newsletter-ul nostru !

Doresti sa fii notificat cand pregatim un nou eveniment? Introdu adresa ta de e-mail și numele mai jos pentru a fi primul care afla.