Tapta | More than a bar ...
7
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Slider

TAPTA

Eu, tu, noi- Ducem visul mai departe!

Povestea si visul din spatele Tapta Caffe, un brand nascut in 1906 din pasiunea, imaginatia si flerul de comerciant al unui tata si a fiului sau, merg mai departe. Pentru acestia, Tapta a fost mai mult decat un bar: a insemnat familie, viziune, pasiune si calitate. De aceea am stiut ca misiunea noastra nu va fi usoara.

 

More than a Bar!

Ne-am identificat cu acest slogan de la inceput fiindca ne-a inspirat sa urmarim mereu mai mult. Si fiindca mica noastra cafenea este rezultatul  unei fantezii, suntem in permanenta cautare a unor noi modalitati de a oferi oamenilor care ne calca pragul ceva mai mult si de a ne adapta la ritmul, deseori nebun, al vietii lor moderne.

Din acest motiv, Tapta Caffe incorporeaza acum si The Store, magazinul tau de bauturi, cafea, dulciuri… cadouri. De aici poti cumpara pentru acasa, sau pentru un prieten, vinul acela perfect pe care l-ai gustat in Tapta Caffe, acel Single Malt deosebit pe care l-ai gasit in meniul Tapta, sau prosecco-ul acela a carui bule te-au ametit intr-o seara la noi!

Tapta & the Store

Conceput pentru papilele gustative curioase si nasurile indiscrete

Ne-am inspirat din ce se intampla peste oceane, in Los Angeles sau Seattle, din ce s-a intamplat in istoria cafenelelor elegante europene si am imbinat cele doua culturi si conceptii diferite. Ne identificam cu ambianta clasica europeana, cu cafenelele mici, cu atmosfera calda si cu eleganta lor aparte, in stilul unui bar cochet italian de provincie. Totusi recunoastem ca ritmul vietii noastre se accelereaza si nu putem sa pierdem acest aspect din vedere si sa nu il incorporam in viziunea noastra. De aceea am creat un spatiu care imbina dinamicul cu staticul.

Iti punem la dispozitie un spatiu lejer, cald si familiar in care timpul pare a sta pe loc, in care poti sa savurezi linistit un pahar de vin, o cafea sau un cocktail si sa duci o conversatie tihnita.

In acelasi timp spatiul amplu cu bauturi din jumatatea stanga a barului este locul din care poti cumpara la preturi de magazin bauturile care si-au lasat o amprenta asupra papilelor tale gustative curioase si sa le impartasesti cu familia si prietenii intr-un alt context.

Impreuna vom continua povestea Tapta

Barurile cu scop dual, magazin de bauturi/bar, au devenit celebre si s-au raspandit rapid in ultimii ani pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii, din Washington spre California. Acestea sunt un tip de bar-concept care pornesc de la ideea ca a avea un magazin fara un bar care sa iti ofere posibilitatea unei degustari, este ca și cum ai avea un magazin de haine fara o cabina de proba.

Tapta organizeaza regulat degustari de vin care sunt evenimente lejere in care iti poti satisface curiozitatea legata de vinuri in timp ce te bucuri de un platou de mancaruri asortate cu selectia de vinuri.

Iar fiindca timpul este un lux pe care uneori vrem sa il petrecem cu cei apropiati am decis sa oferim atat experienta unui bar rafinat, cat si pe cea a unui liquor-store cu o gama variata de bauturi, daca sunteti in cautarea unui altfel de experiente.

REVIEWS

Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata!

Cacao cu Lapte

Cand ai baut ultima oara cacao cu lapte? Probabil iti lipseste de cand era un rasfat in copilarie… Noi am decis sa il servim pentru ca uneori, nimic nu ne alina mai usor decat o cana de cacao cu lapte fierbinte!

Morning Combos

Petrece-ti diminetile in stil frantuzesc! Avem cele mai proaspete si pufoase croissante, un espresso extrem de bun, cappuccino sau un fresh de portocale!

Yogurt Fruit Parfait

Un mod sanatos de a-ti incepe ziua! Yogurt Fruit Parfait contine un mix de cereale, iaurt proaspat si fructe delicioase!

Chocolate Souffle

Un desert compus dintr-un aluat aerat si pufos in miezul caruia se ascunde o umplutura de ciocolata moale si calda, pusa in valoare de inghetata de vanilie. Este o combinatie pentru cei ce iubesc ciocolata in exces!

Single Malt

Whisky-ul este o bautura plina de mister si maturitate si a fost produs de calugarii irlandezi deja din secolul VI. Tapta iti pune la dispozitie o varietate de sortimente de whisky si te invita sa incerci sa patrunzi misterul acestei bauturi.

Vin Rose

Rosé-ul este un vin mai feminin, in functie de tipul de struguri alesi, avand o savoare de fructe, citrice, pepene, coaja de lamaie sau capsuni dar si note aromate de plante proaspete.

Vin Rosu

Vinurile rosii corpolente, cu o culoare intensa, cu tanini fermi si personalitate puternica sunt cele care fac o seara frumoasa! Avem o selectie de vinuri rosii pentru seri lungi si memorabile!

Prosecco

La Tapta Caffe gasesti orice fel de Prosecco doresti sa impartasesti cu persoana draga sau cu prietenii… DOC, DOCG, Valdobiadenne si Cartizze. Te asteptam sa ne spui parerea ta!

Ultimele postari

EVENIMENTE

Aminitiri de neuitat !

Vineri, 09 ianuarie 2018, de la ora 18:30Tapta Caffe vă invită la degustarea de vina casei Tenuta Sant’Antonio // SCAIA.

Produse participante
Scaia Garganega/Chardonnay // Scaia Rosato // Scaia Corvina // Scaia Paradiso

Platou Terra e Fuoco // 250 g.

Costul participării: 39.90 lei/persoană

Rezervări telefonice 0722.159.010

Joi, 25 ianuarie 2018, de la ora 18:30Tapta Caffe vă invită la degustarea de vin a Cramei Varvaglione.

Produse participante
12 e Mezzo Malvasia Bianca del Salento // 12 e Mezzo Primitivo del Salento
Papale Primitivo di Manduria // Salice Salentino // Papale Linea Oro Primitivo di Manduria // Cosimo Collezione Privata Primitivo di Manduria

Platou Terra e Fuoco // 250 g.

Costul participării: 39.00 lei/persoană

Rezervări telefonice 0722.159.010

Te rog asteapta...

Inscriete la newsletter-ul nostru !

Doresti sa fii notificat cand pregatim un nou eveniment? Introdu adresa ta de e-mail și numele mai jos pentru a fi primul care afla.